2021 април

Докторска дисертација – Нертила Кусари

Кликнете на линкот подолу за да ја прегледате докторската дисертација. ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ

Полагање по предметите Одбоја и одбојка на песок

Испитот по предметите Одбојка и Одбојка на песок ќе се одржат на ден 15.04.2021 (четврток) со физичко присуство во следните термини: Одбојка на песок: 09:00ч Одбојка: 10:00ч Носење на маска, одржување на дистанца и следење на протоколите за CoVid се задолжителни!

Анкета за iKnow систем

Почитувани студенти, Со цел да се добие информација за постоечката состојба и функционалност на системот за студентски сервиси iKnow, Универзитетот донесе одлука да се спроведе анкета за капацитетите на единиците (технички и човечки) за негово користење и потребите за нови функционалности, апликации и системи кои што интегрирано треба да функционираат со iKnow системот. Ве молиме

Термини за казнена испитна сесија

НАЧИНОТ НА РЕАЛИЗАЦИЈА СЕ ДОГОВАРА СО СЕКОЈ ПРЕДМЕТЕН НАСТАВНИК ПРЕКУ ПРЕСТАВНИЦИТЕ НА СТУДЕНТИТЕ!   ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИ ЗА ПРОДОЛЖЕНАТА ЈАНУАРСКА (КАЗНЕНА) ИСПИТНА СЕСИЈА ПОЧНУВА НА 05.04.2021 ГОДИНА ДО 09.04.2021 ГОДИНА, ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.   ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: ИНДЕКС, ПРИЈАВА И УПЛАТНИЦА (1000 ДЕНАРИ)   ТЕРМИНИ ЗА ПРОДОЛЖЕНА ЈАНУАРСКА ИСПИТНА  СЕСИЈА – 2021

Одбележување на денот на спортот со реализација на планинарска тура

Почитувани колеги, Согласно, Резолуцијата на ОН од 2013 година 6-ти април е прогласен за меѓународен ден на спортот. ФФОСЗ со активност на отворено ќе го одбележи денот на спортот со реализација на планинарска тура на ден 6. 4. 2021 (вторник) со почеток во 9:00 часот на планината Водно. Планинарската тура ќе се реализира согласно Уредбата со законска