Анкета за iKnow системПочитувани студенти,

Со цел да се добие информација за постоечката состојба и функционалност на системот за студентски сервиси iKnow, Универзитетот донесе одлука да се спроведе анкета за капацитетите на единиците (технички и човечки) за негово користење и потребите за нови функционалности, апликации и системи кои што интегрирано треба да функционираат со iKnow системот. Ве молиме задолжително да ја пополните. Краен рок е 06.04.2021. Анкетата може да ја отворите на линкот подолу:

>>> ЛИНК ДО АНКЕТА <<<