Полагање по предметите Одбоја и одбојка на песокИспитот по предметите Одбојка и Одбојка на песок ќе се одржат на ден 15.04.2021 (четврток) со физичко присуство во следните термини:

  • Одбојка на песок: 09:00ч
  • Одбојка: 10:00ч

Носење на маска, одржување на дистанца и следење на протоколите за CoVid се задолжителни!