Термини за казнена испитна сесијаНАЧИНОТ НА РЕАЛИЗАЦИЈА СЕ ДОГОВАРА СО СЕКОЈ ПРЕДМЕТЕН НАСТАВНИК ПРЕКУ ПРЕСТАВНИЦИТЕ НА СТУДЕНТИТЕ!

 

ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИ ЗА ПРОДОЛЖЕНАТА ЈАНУАРСКА (КАЗНЕНА) ИСПИТНА СЕСИЈА ПОЧНУВА НА 05.04.2021 ГОДИНА ДО 09.04.2021 ГОДИНА, ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.

 

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: ИНДЕКС, ПРИЈАВА И УПЛАТНИЦА (1000 ДЕНАРИ)

 

ТЕРМИНИ ЗА ПРОДОЛЖЕНА ЈАНУАРСКА ИСПИТНА  СЕСИЈА – 2021 ГОДИНА
ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Историја на физичката култура 12.04.2021 ВО 10 ЧАСОТ
Кинезиолошка антропологија 13.04.2021 ВО 10 ЧАСОТ
Пливање со ватерполо 14.04.2021 ВО 13 ЧАСОТ
Антропомоторика 15.04.2021 ВО 17 ЧАСОТ
Спортска гимнастика 19.04.2021 ВО 11 ЧАСОТ
Функционална анатомија 16.04.2021 ВО 09 ЧАСОТ
Скијање –  1 20.04.2021 ВО 09 ЧАСОТ
ВО ДОГОВОР СО ПРЕДМЕТНИОТ ПРОФЕСОР:

Теорија  и методика, Техника и тактика и Физичка подготовка во избраниот спорт, во договор со предметиот професор

ВТОРА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Физиологија 13.04.2021 ВО 10 ЧАСОТ
Методологија со статистика 12.04.2021 ВО 14 ЧАСОТ
Биомеханика 14.04.2021 ВО 11 ЧАСОТ
Хигиена на ФОСП 15.04.2021 ВО 10 ЧАСОТ
Педагогија 16.04.2021 ВО 11 ЧАСОТ
Социолoогија на  ФОСП 20.04.2021 ВО 11 ЧАСОТ
Атлетика 21.04.2021 ВО 10 ЧАСОТ
Скијање – 2 20.04.2021 ВО 10 ЧАСОТ
Танци и народни ора 16.04.2021 ВО 12 ЧАСОТ
Тактика на избраниот спорт – во договор со предметниот професор
ТРЕТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Медицина на спортот 12.04.2021 ВО 10 ЧАСОТ
Психологија на ФОСП 13.04.2021 ВО 11 ЧАСОТ
Боречки спортови – 1 14.04.2021 ВО 10 ЧАСОТ
Ракомет 15.04.2021 ВО 13 ЧАСОТ
Фудбал 20.04 .2021 ВО 12 ЧАСОТ
Теорија и методика на спортскиот тренинг 16.04.2021 ВО 11 ЧАСОТ
Логорување со планинарење 21.04.2021 ВО 12 ЧАСОТ
ЧЕТВРТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Кошарка 12.04.2021 ВО 13 ЧАСОТ
Кинезитерапија 13.04.2021 ВО 11 ЧАСОТ
Теорија и методика на спортска рекреација 21.04.2021 ВО 09 ЧАСОТ
Боречки спортови – 2 14.04.2021 ВО 10 ЧАСОТ
Одбојка 15.04.2021 ВО 12 ЧАСОТ
Дидактика на ФОСП 19.04.2021 ВО 11 ЧАСОТ

 

ТЕРМИНИ ЗА ИЗБОРНИТЕ ПРЕДМЕТИ

ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ТЕРМИНИ МЕСТО
 
Спортска исхрана 15.04.2021 ВО 12 ЧАСОТ
Аеробик и пилатес 21.04.2021 ВО 16 ЧАСОТ
Мал фудбал – футсал 20.04.2021 ВО 12 ЧАСОТ
Олимпизам 12.04.2021 ВО 12 ЧАСОТ
Основи на спортскиот менаџмент 20.04.2021 ВО 15 ЧАСОТ
Мини и ракомет на плажа 15.04.2021 ВО 13 ЧАСОТ
Фитнес и бодибилдинг 22.04.2021 ВО 09 ЧАСОТ
Одбојка на песок 15.04.2021 ВО 13 ЧАСОТ
Раководење со човечки ресурси  – Родови и спорт 13.04.2021 ВО 15 ЧАСОТ
Кик-бикс 14.04.2021 ВО 16 ЧАСОТ
Мерење и тестирање во боречките спортови 14.04.2021 ВО 15 ЧАСОТ
Примена на компјутери 13.04.2021 ВО 15 ЧАСОТ
Училишен спорт 14.04.2021 ВО 17 ЧАСОТ
Мини баскет 12.04.2021 ВО 16 ЧАСОТ
Акробатика 19.04.2021 ВО 16 ЧАСОТ
Методологија на подготовка на стручни трудови 12.04.2021 ВО 15 ЧАСОТ
Атлетски повеќебој 21.04.2021 ВО 16 ЧАСОТ
Нутрициски протоколи 12.04.2021 ВО 17 ЧАСОТ  
Генетска кинезиологија 13.04.2021 ВО 17 ЧАСОТ