Фондација ЛЕОРОН доделува – СТИПЕНДИИ ЗА ПОДРШКА НА СТУДЕНТИ ОД СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА И РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ

  • Home
  • Македонски
  • Фондација ЛЕОРОН доделува – СТИПЕНДИИ ЗА ПОДРШКА НА СТУДЕНТИ ОД СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА И РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ


Почитувани,
Би сакале да ве известиме дека Фондацијата Леорон отвори конкурс за доделување на стипендии, на студенти запишани на државните универзитети во РСМ, кои што се од социјално загрозени семејства и ранливи категории.

Формуларот за апликација може да го погледнете тука.