Резултати од испитот Функционална анатомија одржан на 14.06.2021

  • Home
  • Македонски
  • Резултати од испитот Функционална анатомија одржан на 14.06.2021


РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ФФОСЗ, ОДРЖАН НА 14.06.2021 ГОДИНА

 

БРОЈ НА ИНДЕКС КОЛ. 1 КОЛ. 2
6729   27
6781   27
6838   27
6818   27
6787   27
5699   27
3217 27
6739 27
6790 27
6749 27
6776 27
6738 27
6824 27 27
6830 27 27
5578 27 27
6817 27 27
6792 27 27
 
6757  
6834  
6844  
6751  
6786  
6600  
6763  
6799  
6657
6773
6801
6734
6613
6839
6731
6737
6789
6743
6771
6826
6677
6637
6809
6758

 

Напомена:

  • Студентите кои ги положиле првиот и вториот колоквиум на 17.06.2021 (четврток) да донесат индекс за оценка од 10:00 до 11:00ч, кај проф.д-р А.Додевски
  • Индексите се подигаат истиот ден.