2023 септември 04

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ (2023/2024)

Почитувани идни студенти, Во прилог може да ја преземете прелиминарната листа на освоени поени од средното образование за учебната 2023/2024. Да напоменеме дека сите кандидати се примени, а конечната листа ќе

Термини за септемвриска испитна сесија втор циклус студии – Кинезиологија

Термини за септемвриска испитна сесија втор циклус студии – Кинезиологија   1. Истражување во фундаменталната кинезиологија 19.09.2023 од 11.00. часот   2. Истражувања во општествената кинезиологија 20.09.2023 од 11.00. часот