ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА УПИС

Почитувани идни студенти, Сите оние кои се запишаа во првиот уписен рок, и се рангирани на ранг листата, треба да донесат документи денес и утре (12.09 и 13.09) , во