Резултати од предметот Мини баскет и Баскет 3 на 3

СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОИ ГИ ПОЛАГАЛЕ ПРЕДМЕТИТЕ МИНИ-БАСКЕТ И БАСКЕТ 3 НА 3 ОДРЖАНИ НА 29.08.2023 ГОДИНА ВО 11 ЧАСОТ 1. 6764 – 6 2. 6736 – 6 3. 7148