Термин за испитот по Методологија со статистика и Методологија на подготовка на стручни трудови

Почитувани студенти, Испитот по предметите Методологија со статистика и Методологија на подготовка на стручни трудови ќе се полага на 27.09.2023 во 10:00 часот.