Термин за испитот по Методологија со статистика и Методологија на подготовка на стручни трудови

  • Home
  • Македонски
  • Термин за испитот по Методологија со статистика и Методологија на подготовка на стручни трудови


Почитувани студенти,

Испитот по предметите Методологија со статистика и Методологија на подготовка на стручни трудови ќе се полага на 27.09.2023 во 10:00 часот.