СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

  СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА   ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТНА  СЕСИЈА – СЕПТЕМВРИ – 2023 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура 05.09.2023 ВО 12 ЧАСОТ