СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

  • Home
  • Македонски
  • СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА


 

СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

 

ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТНА  СЕСИЈА – СЕПТЕМВРИ – 2023 ГОДИНА
ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Историја на физичката култура 05.09.2023 ВО 12 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Кинезиолошка антропологија 31.08.2023 ВО 09 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Пливање со ватерполо 04.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ БАЗЕН КАРПОШ
Антропомоторика 20.09.2023 ВО 10 ЧАСОТ ВО ДОГОВОР СО ПРОФЕСОРОТ
Спортска гимнастика 11.09.2023 ВО 10 ЧАСОТ
Функционална анатомија 05.09.2023 ВО 10 МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ
Скијање –  1 26.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ
ВО ДОГОВОР СО ПРЕДМЕТНИОТ ПРОФЕСОР:

Теорија  и методика, Техника и тактика и Физичка подготовка во избраниот спорт, во договор со предметиот професор

 
ВТОРА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Физиологија 13.09.2023 ВО 10 ЧАСОТ ПМФ
Методологија со статистика 20.09.2023 ВО 09 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Биомеханика 29.09.2023 ВО 09 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Хигиена на ФОСП 13.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Педагогија 05.09.2023 ВО 09:30 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Социологија на  ФОСП 06.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Атлетика 20.09.2023 ВО 9 ЧАСОТ ГРАДСКИ СТАДИОН
Скијање – 2 26.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ
Тактика на избраниот спорт – во договор со предметниот професор
ТРЕТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Медицина на спортот 30.08.2023 ВО 12 ЧАСОТ
Психологија на ФОСП 05.09.2023 ВО 10 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Боречки спортови – 1 23.08.2023 ВО 11 ЧАСОТ
Ракомет 07.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ
Фудбал 25.09.2023 ВО 10 ЧАСОТ
Теорија и методика на спортскиот тренинг 04.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Логорување со планинарска тура 30.08.2023 ВО 12 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Физичка подготовка во избраниот спорт и Педагошка пракса со дипломска работа, во договор со предметиот професор  

 

ЧЕТВРТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Кошарка 29.08.2023 ВО 10 ЧАСОТ СПОРТСКА САЛА
Кинезитерапија 14.09.2023 ВО 10 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Теорија и методика на спортска рекреација 30.08.2023 ВО 09 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Боречки спортови – 2 20.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ СПОРТСКА САЛА
Одбојка 18.09.2023 ВО 12 ЧАСОТ
Дидактика на ФОСП 18.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ

 

 

 

ТЕРМИНИ ЗА ИЗБОРНИТЕ ПРЕДМЕТИ

ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ТЕРМИНИ МЕСТО
Спортска исхрана 13.09.2023 ВО 10 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Аеробик и пилатес 30.08.2023 ВО 11 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Мал фудбал – футсал 25.09.2023 ВО 13 ЧАСОТ
Олимпизам 05.09.2023 ВО 12 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Основи на спортскиот менаџмент 06.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Мини и ракомет на плажа 07.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ
Фитнес и бодибилдинг 19.09.2023 ВО 10 ЧАСОТ ВО ДОГОВОР СО ПРОФЕСОРОТ
Одбојка на песок 18.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ
Раководење со човечки ресурси  – Родови и спорт; Психолошка подготовка 05.09.2023 ВО 10 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Кик-бокс 23.08.2023 ВО 11 ЧАСОТ
Мерење и тестирање во боречките спортови 20.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Примена на компјутери,  Stretching 14.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Училишен спорт 29.09.2023 ВО 12 ЧАСОТ
Мини баскет и Street ball баскет 3 на 3 29.08.2023 ВО 13 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Акробатика 11.09.2023 ВО 13 ЧАСОТ
Методологија на подготовка на стручни трудови 20.09.2023 ВО 09 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Атлетски повеќебој 20.09.2023 ВО 12 ЧАСОТ ФФОСЗ
Елементарно физичко образование 18.09.2023 ВО 11 ЧАСОТ
Нутрициски и суплементациски протоколи 30.08.2023 ВО 12 ЧАСОТ
Биомеханичка анализа (аспекти) 29.09.2023 ВО 09 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Генетска кинезиологија 31.08.2023 ВО 11 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР
Рекреација и здравје 30.08.2023 ВО 10 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР