ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА УПИСПочитувани идни студенти,

Сите оние кои се запишаа во првиот уписен рок, и се рангирани на ранг листата, треба да донесат документи денес и утре (12.09 и 13.09) , во спротивно, ќе им се поништи уписот и ќе треба повторно да конкурираат.