Термини за септемвриска испитна сесија втор циклус студии – Кинезиологија

  • Home
  • Македонски
  • Термини за септемвриска испитна сесија втор циклус студии – Кинезиологија


Термини за септемвриска испитна сесија втор циклус студии – Кинезиологија

 

1. Истражување во фундаменталната кинезиологија 19.09.2023 од 11.00. часот

 

2. Истражувања во општествената кинезиологија 20.09.2023 од 11.00. часот

 

3. Истражувања во применетата кинезиологија 21.09.2023. од 11.00. часот

 

 

Раководител втор циклус студии

Митричка Џ.Старделова