ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ (2023/2024)

  • Home
  • Македонски
  • ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ (2023/2024)


Почитувани идни студенти,

Во прилог може да ја преземете прелиминарната листа на освоени поени од средното образование за учебната 2023/2024.

Да напоменеме дека сите кандидати се примени, а конечната листа ќе биде дополнително истакната.

Преземи тука