ФФОСЗ

Резултати од испипитот по мал фудбал – футсал одржан на 26.06.2020 г РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ МАЛ ФУДБАЛ-ФУТСАЛ ОДРЖАН НА   26.06.2020   ПОЛОЖИЛЕ: Р. Бр. Бр. на индекс   Конечна оцена 1. 6604 2. 6615 3. 6204 4. 6580 5. 6571 6. 6579 7. 6698 8. 6573 9. 6603 10. 6581 11. 6578 12. 6617 13. 6669 14. 6634 15. 6605 16. 4839 17. 6709 18.
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ФУДБАЛ ОДРЖАН НА 29.06.2020 Г. РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПОТЕОРИЈА  ФУДБАЛ ОДРЖАН НА   29.06.2020   ПОЛОЖИЛЕ: Р. Бр. Бр. на индекс   Конечна оцена 1. 6253 2. 6247 3. 6238 4. 6220 5. 6236 6. 6277 7. 6219 8. 6320 консултации 9. 6046 10. 6269 11. 6230 12. 6251 13. 6079 14. 6192 консултации 15. 6218 16. 6317 17. 6195 18.
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА ОДРЖАН ВО ЈУНИ 2020 Г. РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА ОД ЈУНСКАТА СЕСИЈА 2020 Г. СЕ НАОЃААТ ВО СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО СКИЈАЊЕ 1 И 2 РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕ ОДРЖАН НА 10.6.2020 ГОД.   ПОЛОЖИЛЕ СКИЈАЊЕ 1 5533, 5832 консултации, 5829, 6626, 6415, 6419, 6386, 6219, 6589, 6320, 5832, консултации, 6445, 6601, 6607, 6699, 6648, 6218, 6203, 6626, 6401, 6427, 6566, 6565, 3406, 6458 консултации, 6631, 6435 консултации, 6573, 6571, 6446 консултации, 6246, 6505, 5649, 6261, 6437 консултации,
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА ОДРЖАН НА 09.06.2020 Г. REZULTATI   OD ISPITOT OD FUNKCIONALNA ANATOMIJA   ZA STUDENTITE NA FAKULTETOT ZA FIZI^KA KULTURA Odr`an na 09.06.2020   IME IME I PREZIME BROJ NA INDEKS KOLOKVIUM 1 KOLOKVIUM 2 Оливер Димитриески 6577 27 27 Наум Александровски 6603 27 27 Марко Кизиќ 6684 27 27 Тодор Гечевски 6676 30 30 Јован Крстевски 6666 27 27
ТЕРМИНИ ЗА ЈУНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА 2019/20 ГОДИНА ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА – 2019/20  ГОДИНА   ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА –  2020 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Спортска гимнастика 08.06.2020 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ Историја на физичката култура 04.06.2020 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ Функционална анатомија 09.06.2020 ВО 10 ЧАСОТ Медицински фак. Инстит. по анатомија Скијање –  1                                                                                                           10.06.2020 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ Скијање –  1                                                                                                          
ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ЈУНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА – 2020 ГОДИНА ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ, ЕЛЕКТРОНСКОТО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ЈУНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 18.05.2020 Г. ДО 31.05.2020 ГОДИНА.  СЕКОЈ СТУДЕНТ Е ОБВРЗАН ДА ИЗВРШИ ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА СЕКОЈ ИСПИТ. СО ПРИЈАВАТА ВО ХАРТИЕНА ФОРМА СТУДЕНТОТ ПРИСТАПУВА НА ИСПИТ   ДОКОЛКУ СТУДЕНТОТ НЕ ИЗВРШИ ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТОТ, ЗА ДА БИДЕ
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ПОВРЗАНО СО ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ПОРАДИ ВОВЕДЕНАТА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА И ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС, НАМАЛЕНИ СЕ МОЖНОСТИТЕ ЗА КОМУНИКАЦИЈА СО СТУДЕНТИТЕ, ОСОБЕНО СО ТИЕ КОИ ЖИВЕАТ НАДВОР ОД СКОПЈЕ. ПОРАДИ ОВА, СЕ ПРЕКИНУВААТ СИТЕ АКТИВНОСТИ ПОВРЗАНИ СО СКРИПТАРАТА НА ФАКУЛТЕТОТ И НАБАВКАТА НА СКРИПТИ И УЧЕБНИ ПОМАГАЛА. ПОКРАЈ НАСТАВАТА КОЈА СЕ ОДВИВА ПРЕКУ ВИДЕО-КОНФЕРЕНЦИИТЕ, ПРОФЕСОРИТЕ СЕ ОБВРЗАНИ СВОИТЕ ПРЕДАВАЊА ДА
ТЕРМИНИ ЗА СЕМИНАРИ ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР – 2019/20 Г.   СЕМИНАРИ ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ЛЕТНИОТ (ПАРЕН) СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 Г.   ВО УСЛОВИ НА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА      ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ, ПОРАДИ ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА, СЕМИНАРИТЕ ВОЕ ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ ПРЕКУ ВИДЕО-КОНФЕРЕНЦИИ. СЕКОЈ ОД ВАС Е ОБВРЗАН ДА СЕ ПРИКЛУЧИ НА ФЕЈСБУК ГРУПАТА ЗА ВАШАТА ГОДИНА, КАДЕ ШТО ЌЕ ГО ДОБИЕТЕ ЛИНКОТ ЗА СЕКОЕ ПРЕДАВАЊЕ ОДДЕЛНО. 
СООПШТЕНИЕ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА НАСТАВАТА ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА СООПШТЕНИЕ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА НАСТАВАТА ОД ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ – РЕДОВНИ И ВОНРЕДНИ СТУДЕНТИ, ПОРАДИ НОВОНАСТАНАТАТА СИТУАЦИЈА СО КОРОНАВИРУСОТ, НА НАШИОТ ФАКУЛТЕТ НАСТАВАТА СЕ РЕАЛИЗИРА ПРЕКУ ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИИ. СЕКОЈ ПРОФЕСОР ДОСТАВУВА ЛИНК ЗА КОМУНИКАЦИЈА ДО ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА ГОДИНИТЕ, КОИ ПОТОА ГО ДИСТРИБУИРААТ ДА СИТЕ КОЛЕГИ. СЕКОЈ СТУДЕНТ ТРЕБА ДА ЈА ИНСТАЛИРА