ФФОСЗ

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, СО ПОЕНИ ОД УСПЕХОТ – ЗА УЧЕБНАТА 2020/21 Г. ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, СО ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ (СРЕДЕН УСПЕХ) ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021     Ред.бр. ИД Студ.Програма Успех Матура/Стручни пр. Вкупно 1 83901 АСФЗО17 50,89 24,00 74,89 2 83917 АСФЗО17 42,31 33,06 75,36 3 84072 АСФЗО17 52,80 38,00 90,80 4 84099 АСФЗО17 45,69 23,05 68,74 5 84123 АСФЗО17 35,76 19,67 55,43
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ФУДБАЛ И ФУТСАЛ – СЕПТЕМВРИ 2020 , РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ТЕОРИЈА  ФУДБАЛ ОДРЖАН НА   09.09.2020   ПОЛОЖИЛЕ Р. Бр. Бр. на индекс Конечна оцена 1. 6226 2. 6210 3. 6257 4. 5989 5. 6231 6. 6229 7. 6040 8. 5699 9. 6234 10. 6299 11. 5995 12. 6222 13. 6273 14. 6064 15. 6166 16. 6197 17. 6074 18. 6190
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА – СЕПТЕМВРИ 2020 Г. СТУДЕНТИ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА МАРКО МИЛОШЕВСКИ          9 ФИЛИП ИЛИЌ                          9 КИРИЛ МИТКОВСКИ              9 НИКОЛА ЦВЕТКОВИЌ            8 СТЕФАН НАЌЕВСКИ               8
ИНФОРМАЦИЈА ЗА ИСПИТОТ ПО КИНЕЗИТЕРАПИЈА – 10 СЕПТЕМВРИ 2020 Г.

ИСПИТ ПО:  КИНЕЗИТЕРАПИЈА, ПРИМЕНА НА КОМПЈУТЕРИ ВО ФК И СПОРТ, МЕТОДИ И ТЕХНИКИ НА ИСТЕГНУВАЊЕТО (СТРЕЧИНГОТ) Time: Sep 10, 2020 08:00 AM Warsaw Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/93376143649?pwd=ODJhbTJNYk1kblJvK0EvemlFOEZDQT09 Meeting ID: 933 7614 3649 Passcode: 892101

РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ОД ПРВИОТ УПИСЕН РОКНА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ, СПОРТ И ЗДРАВЈЕ ЗА УЧЕБНАТА 2020/21 ГОДИНА

  РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА Универзитет „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ – Скопје Факултет за физичко  образование, спорт и здравје ул. „Железничка“ б.б., 1000 Скопје   ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ФАКУЛТЕТ Кандидатите кои се примени во првиот уписен рок имаат обврска да го запазат рокот, за упис: 10 и 11.09.2020 година до 14 часот, во спротивно

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ПО БОРЕЧКИ СПОРТОВИ -2, ЗА СЕПТЕМВРИСКАТА СЕСИЈА 2019/20 ГОДИНА

Информација за начинот на полагање во Септемвриска испитна сесија на испитите Боречки спортови2 и Мерење и тестирање во Боречките спортови,     Испитот Боречки спортови -2, ќе се одржи On line, на платформата ZOOM на 11.09.2020 во 10 часот. Кандидатите за испит треба да оформат група на Viber (или ако веќе ја имаат) да ме

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО АНАТОМИЈА ОДРЖАН НА 01.09.2020 Г.

РЕЗУЛТАТИ   ОД ИСПИТОТ ОД ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА  ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ФИЗИЧКА КУЛТУРА Одржан на 01.09.2020   ИМЕ ПРЕЗИМЕ БРОЈ НА ИНДЕКС КОЛОКВИУМ 1 КОЛОКВИУМ 2 Александар Трајковски 6622 27 27 Андреј Митрески 6634 27 27 Фатих Крцковски 6619 27 Виктор Калевски 6640 27 Теодор Најденов 6647 27 Филип Димовски 6636 27 Тони Симиќ

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СО ПОЕНИ ОД УСПЕХОТ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ПРВИОТ УПИСЕН РОК ЗА 2020/21 ГОДИНА ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СО ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ (СРЕДЕН УСПЕХ) ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021   Ред.бр. ИД Студ.Програма Успех Матура/Стручни пр. Вкупно 1 83843 СССТ-КОН17 45,84 33,40 79,24 2 78914 АСФЗО17 39,00 24,00 63,00 3 78973 АСФЗО17 60,00 40,00 100,00 4 79104 АСФЗО17 36,44 23,13 59,57 5 79123 АСФЗО17 47,76 28,00 75,77 6 79178 АСФЗО17 32,68 16,00
УПЛАТНИЦИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА НА ФФОСЗ

УПЛАТНИЦИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ЗА ВЕБ-СТРАНА

УПЛАТНИЦИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА НА ФФОСЗ

УПЛАТНИЦИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА – КЛИКНЕТЕ НА ЛИНКОТ