СООПШТЕНИЕ ЗА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС ЗА НОВИТЕ СТУДЕНТИ НА ФФОСЗ ЗА УЧЕБНАТА 2020/21 ГОДИНА

  • Home
  • Македонски
  • СООПШТЕНИЕ ЗА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС ЗА НОВИТЕ СТУДЕНТИ НА ФФОСЗ ЗА УЧЕБНАТА 2020/21 ГОДИНА


СООПШТЕНИЕ ЗА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС

ЗА НОВИТЕ СТУДЕНТИ НА ФФОСЗ

 

ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС СО СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО ЗАПОЧНУВААТ СТУДИРАЊЕТО НА НАШИОТ ФАКУЛТЕТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 01.10.2020 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК) СО ПОЧЕТОК ВО 11 ЧАСОТ.

СВЕЧЕНОТО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ИНДЕКСИТЕ ЌЕ БИДЕ ВО СПОРТСКАТА САЛА „МАКЕДОНСКИ ХЕРОИ„ КОЈА СЕ НАОЃА ВО СКЛОП НА ФАКУЛТЕТОТ.

НАПОМЕНА: ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПОЧИТУВААТ ПРЕПОРАКИТЕ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО, ЗА ДРЖЕЊЕ СОЦИЈАЛНА ДИСТАНЦА И НОСЕЊЕ МАСКИ.

ОД  ДЕКАНАТОТ