ФФОСЗ

Термини за испитите социологија на физичко образование и спортски менаџмент

Испитот Социологија на ФОС со физичко присуство ќе се одджи на 11.02.2021 од 11 до 14 часот. Студентите се поделени во 4 групи за да се испочитуваат протоколите. Онлајн испитот СФОС ќе биде истиот ден 11.02.2021 во 20 часот на платформата Испитот Спортски менаџмент од 12.02.2021 се преместува за 11.02.2021 од 10 до 14 часот

ДИНАМИКА НА АКТИВНОСТИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

НАСТАВАТА ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР (ПАРЕН) ЗАПОЧНУВА НА 102.2021 ГОДИНА КОМБИНИРАНО (ON – LINE И ВО АМФИТЕАТАР И САЛА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ) ПРИЈАВИТЕ ОД РЕАЛИЗИРАНАТА ПРВА ИСПИТНА СЕСИЈА (ЈАНУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА )ТРЕБА ДА СЕ ПРЕДАДАТ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ   ПРАШАЊА НАЈДОЦНА ДО 28.02.2021 ГОДИНА УПИСОТ НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР З A УЧЕБНАТА 2020 /2021 ГОДИНА ЌЕ

РЕЗУЛТАТИ ОД ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА ОДРЖАН НА 21.01.2021

  Ред.бр. БРОЈ НА ИНДЕКС КОЛ. 1 КОЛ. 2 6745   34.5 6820   33 6728   33 6813   28.5 6721 27   6825 27   6766 27   6834 27   6751 27 – 6779 27 – 6806 27 – 6803 27 – 6780 27 – 6818 27 – 6763 27 – 6799

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ФУДБАЛ, ОДРЖАН НА ДЕН 20.01.2021

ПОЛОЖИЛЕ ФУДБАЛ: 6067 ПОЛОЖИЛЕ СКИЈАЊЕ 1: 6617 5732 5985 ПОЛОЖИЛЕ СКИЈАЊЕ 2: 5723 6369 6436 6074 3238 6025     Предметни  наставници: Проф. Д-р Небојша Марковски Доц. Д-р Жикица Тасевски

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ МИНИ-КОШАРКА ОДРЖАН НА 22.01.2021

СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОЈ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ МИНИ-КОШАРКА ОДРЖАН НА ДЕН 22.01.2021 ГОДИНА 6833 – 10 6745 – 10 6837 – 10 6720 – 10 6719 – 10 6725 – 10 6838 – 9 6825 – 9 6736 – 9 6758 – 9 6814 – 9 6832 – 9 6729 – 9 6808

Втор уписен рок за втор циклус

Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Отворен е Вториот уписен рок за втор циклус, ве молиме вашите електронски апликации пополнете ги на: https://upisi.ukim.mk Задолжително во апликацијата одберете Постдипломски студии.

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ТЕОРИЈА МАЛ ФУДБАЛ-ФУТСАЛ ОДРЖАН НА 20.01.2021

Оцени ќе се даваат на 10 Февруари (среда) 2021 во 10 часот. ПОЛОЖИЛЕ (број на индекс): 6752 6839 6752 6731 6779 6857 6828 6736 6844 6803 6724 6831 6764 6792 6791 6756 6735 6808 6772 6589 6841 6722 6796 6799 6785 6815 6755 6840 6754 6835 6773 6734 6790 6741 6748 6807 6813 6833 6834

Известување за полагање на испитот Мини Кошарка

Испитот по предметот Мини Кошарка ќе се реализира во Амфитеатарот на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје на ден 22.01.2021 (петок) во 12:00ч.

Конечна листа на примени кандидати – трет циклус – втор уписен рок

Кликнете на линкот подолу за да го преземете документот за Конечна листа на примени кандидати за трет циклус, втор уписен рок на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ

Распоред на предавања и вежби за летниот семестар за учебната 2020/2021 година

Подолу на линкот може да го преземете комплетниот распоред за предавањата и вежбите кои ќе се одржуваат во летен семестар 2020/2021 година на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Поради големината, прикачен е во облик на PDF документ. >>> ПРЕЗЕМИ РАСПОРЕД <<<