Втор уписен рок за втор циклус студии – 2022Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

Потсетување до заинтересираните студенти дека е отворен Вториот уписен рок за втор циклус, ве молиме вашите електронски апликации пополнете ги на: https://upisi.ukim.mk

Задолжително во апликацијата одберете Постдипломски студии.