Електронско гласање за студентски претседател и претставници во студентско собрание

  • Home
  • Македонски
  • Електронско гласање за студентски претседател и претставници во студентско собрание


Почитувани студенти,

На 10.12.2021г. ќе се одржи електронско гласање за избор на претседател и претставници на студентско собрание во УКИМ.

Резултатите од гласањето во живо ќе се пратат преку платформата Zoom во периодот од 09:00 – 19:00ч, на следниот линк:

https://feit-ukim-edu-mk.zoom.us/j/96623377141
Meeting ID: 966 2337 7141
Passcode: 310312