2022 февруари 16

Испити по психологија, психолошка подготовка, спорт и личност, родови и спорт

Испитите по психологија во физичкото образование и спортот, психолошка подготовка, спорт и личност, родови и спорт за студентите кои треба дополнително да полагаат, се преместуваат. Датумите за полагање се: 17.02.2022 во 14 часот со физичко присуство 21.02.2022 во 14 часот со физичко присуство (за студентите кои нема да бидат во можност да присуствуваат на првиот

Резултати од Мини кошарка одржан на 08.02.2022

СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ МИНИ – КОШАРКА ОДРЖАН НА 8.02.2022 ГОДИНА 1.6571 10 2.6642 10 3.7010 10 4.6670 9 5.6604 9 6.6577 9 7.6580 9 8.6573 9 9.5557 8 10.6570 8 11.6699 8 12.6647 8 13.6598 7 14.6595 7 15.6596 7 16.6576 7 17.6579 7 18.6625 7 19.6585 7 20.6634

АНКЕТА ЗА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ЗА НАСОКА ФЗО – 2022 Ве молиме изберете за кој семестар гласате. Анкетата ќе биде активна до САБОТА (19.02.2022) до 00:00ч. Анкета за ВТОР семестар насока ФЗО Анкета за ЧЕТВРТ семестар насока ФЗО Анкета за ШЕСТИ семестар насока ФЗО Анкета за ОСМИ семестар насока ФЗО
АНКЕТА ЗА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ЗА НАСОКА СПОРТ – 2022 Ве молиме изберете за кој семестар гласате. Анкетата ќе биде активна до САБОТА (19.02.2022) до 00:00ч. Анкета за ВТОР семестар насока СПОРТ Анкета за ЧЕТВРТ семестар насока СПОРТ Анкета за ШЕСТИ семестар насока СПОРТ
Упис на летен семестар 2021/2022

Уписот на летен семестар ќе биде овозможен од 16.02.2022 до 28.02.2022 во студентската служба на факултетот. (по овој период има казна за задоцнето запишување на семестар). Ве потсетуваме дека за сите студенти – задолжително е електронско пријавување на новиот семестар и запишување на предметите на iKnow (за да избегнете непотребно плаќање на казни). Факултетот за