Испити по психологија, психолошка подготовка, спорт и личност, родови и спорт

  • Home
  • Македонски
  • Испити по психологија, психолошка подготовка, спорт и личност, родови и спорт


Испитите по психологија во физичкото образование и спортот, психолошка подготовка, спорт и личност, родови и спорт за студентите кои треба дополнително да полагаат, се преместуваат.

Датумите за полагање се:

  • 17.02.2022 во 14 часот со физичко присуство
  • 21.02.2022 во 14 часот со физичко присуство (за студентите кои нема да бидат во можност да присуствуваат на првиот термин)