2022 јануари

Одложени испити по фудбал и скијање 1/2

Испитите по предметите Фудбал, Скијање 1 и Скијање 2 за јануарска сесија 2022 – се одложуваат. Дополнително ќе има соопштение за новите термини.

Втор уписен рок за втор циклус студии – 2022

Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Потсетување до заинтересираните студенти дека е отворен Вториот уписен рок за втор циклус, ве молиме вашите електронски апликации пополнете ги на: https://upisi.ukim.mk Задолжително во апликацијата одберете Постдипломски студии.

Промена на термини за испити во јануарска сесија 2022

1. Кинезиологија се одложува за на 11.02.2022 во 13 часот, 2. Генетска Кинезиологија се одложува за на 11.02.2022 во 10 часот, 3. Одбојка ќе се одржи на 01.02.2022 во 10 часот 4. Одбојка на песок ќе се одржи на 01.02.2022 во 12 часот 5. Рекреација ќе се одржи на 18.01.2022 во 8 часот 6. Аеробик

Пријавување на испити на iKnow

Почитувани студенти, Ве потсетуваме навремено да извршите пријавување на испитите на iKnow (краен рок за пријавување е: 31.01.2022). Пријавувањето е задолжително за сите студенти и за сите испити.