ТЕРЕНСКА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕ

ТЕРМИН – ДЕКЕМВРИ (дополнително ќе се објави во зависност од условите) Хотелско сместување во хотелите Бистра, Спорт и Смрча во дво,тро и четирикреветни соби. Во цената вклучено е: 6 х