ТЕРЕНСКА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕТЕРМИН – ДЕКЕМВРИ (дополнително ќе се објави во зависност од условите)

Хотелско сместување во хотелите Бистра, Спорт и Смрча во дво,тро и четирикреветни соби.

Во цената вклучено е:

6 х ПОЛНИ ПАНСИОНИ (доручек, ручек и вечера)

Специјално договорени менија со топли оброци за спортисти.

6 дневна ски карта

Задолжително групно патничко осигурување од Триглав

ЦЕНА: 21.800,- Денари

 

Напомена: Превозот до Маврово е во сопствена режија.

 

Уплатата се врши во Агенција Енџој Балканс Доо на адреса:

Улица Васил Главинов бр 7Б – 6ти кат (над Шведската Амбасада)

 

За сите информации може да се јавите на 071 206220 Уплатата може да ја направите во готово во агенцијата како и директно на жиро сметка (урнек на вирман со детали)

 

Enjoy Balkans DOO St. Vasil Glavinov No 7B, 1000 Skopje

  1. +389 2 5517756 / 5518955; www.enjoybalkans.net, info@enjoybalkans.net

 

Преземи документ