Анкета за изборни предмети од УКИМ (осми семестар)

Почитувани студенти, Активна е анкета за избор на предмет од Универзитетската листа на УКИМ. Анкетата ќе биде отворена за гласање до недела (07.03.2021) Потребно е да гласаат само оние студенти кои се запишале во осми семестар. Доколку НЕ СТЕ ЗАПИШАНИ во ОСМИ семестар, НЕ ја пополнувајте анкетата. Кликнете тука за да ја отворите анкетата