Category Сведоштва

Стефан Ангеловски

Јас сум студент запишан во 2016та година на 4 годишни студии. Професорите се секогаш достапни за консултации, предавањата се концизни и со одлична научна основа. Би препорачал на секој кој размислува дали да се запише – да не се двоуми!

Анастасија Трајковска

Јас сум студентка на 3 годишните студии за спортски тренери – јога. Како редовно вработена, можам да потврдам дека професорите се флексибилни со време и имаат разбирање во овој поглед.

Идриз Дураку

Како студент на насоката Спортски тренери – планинарење, особено ми се допаѓа практичната настава т.е вистинското планинарење на популарни дестинации во Македонија.

Сашо Трајкоски

Јас студирам на четири годишните студии на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Би сакал да кажам дека сите професори кои до сега ми предавале, се многу компетентни и пријателски настроени, но сепак бараат познавање од материјалот.