Стефан Ангеловски

23 Јан


Јас сум студент запишан во 2016та година на 4 годишни студии. Професорите се секогаш достапни за консултации, предавањата се концизни и со одлична научна основа. Би препорачал на секој кој размислува дали да се запише – да не се двоуми!