Соопштенија

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА УПИС

Почитувани идни студенти, Сите оние кои се запишаа во првиот уписен рок, и се рангирани на ранг листата, треба да донесат документи денес и утре (12.09 и 13.09) , во

Конечна ранг листа и информации за упис за учебната 2023/2024 година

Почитувани идни студенти, Во прилог e конечната ранг листа за првиот уписен рок за учебната 2023/2024 година. Примените кандидати се запишуваат на 12.09 и 13.09.2023 година. При запишувањето кандидатите поднесуваат : Индекс, студентска легитимација

РЕЗУЛТАТИ ПО ПРЕДМЕТОТ КИНЕЗИОЛОШКА АНТРОПОЛОГИЈА

Почитувани студенти, Во прилог се резултатите по предметот Кинезиолошка антропологија одржан на 31.08.2023 година. Положени студенти : 7177-7 7091-7 7058-6 6070-7 7094-7 7133-7 7088-7 7127-6 7064-6 7102-7 7043-7 7161-6 6999-6

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ (2023/2024)

Почитувани идни студенти, Во прилог може да ја преземете прелиминарната листа на освоени поени од средното образование за учебната 2023/2024. Да напоменеме дека сите кандидати се примени, а конечната листа ќе

Термини за септемвриска испитна сесија втор циклус студии – Кинезиологија

Термини за септемвриска испитна сесија втор циклус студии – Кинезиологија   1. Истражување во фундаменталната кинезиологија 19.09.2023 од 11.00. часот   2. Истражувања во општествената кинезиологија 20.09.2023 од 11.00. часот

СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

  СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА   ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТНА  СЕСИЈА – СЕПТЕМВРИ – 2023 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура 05.09.2023 ВО 12 ЧАСОТ

Понуда за летно логорување 2023

Почитувани студенти, На следниот линк може да ја преземете понудата за летно логорување. Рокот за уплаќање е 25.08.2023. Понуда Кампување 2023

Соопштение за работа на студентска служба

Почитувани студенти, Согласно препораките на владата во однос на временските услови, ве известуваме дека студентската служба ќе работи од 08:00 до 11:00 часот.

КОНКУРС за упис на нови студенти во учебната 2023/2024 Конкурс за упис на нови студенти во учебната 2023/2024 година. Прв рок Втор рок Трет рок Пријавување на кандидатите 30.08. и 31.08.2023 18 и 19.09.2023 28.09.2023 Објавување резултати од успехот
Резултати од испитот по предметот Кинезиолошка антропологија

Положени студенити од испитот по предметот Кинезиолошка антропологија на ден 26.06.2023 : 7040-8 7110-6 7167-6 7028-7 7034-7 7123-6 7056-7 5416-6 6904-6 7077-7 7030-7 7026-6 7112-7 7104-7 7070-6 7160-8 7038-8 7155-9