Соопштенија

Резултати од испитот по Педагогија

Положени студенти од испитот по Педагогија одржан на 13.06.2023 Студентите за оценка може да дојдат на 28 и 30.06.23 во 10:00 часот, на Филозофски факултет кај Проф. д-р. Лена Дамовски

Резултати од испитот по предметот Скијање 1 и 2

Резултати од испитот по предметот Скијање 1 и 2 одржан на ден 22.06.2023 год. Испитот го положиле : 1. 7180 2. 6886 3. 6588 4. 5722 5. 7173 6. 6837

Промена на испитот по Атлетика

Испитот е преместен за во вторник 27.06.2023.

Резултати од испитот по предметите Фудбал и Футсал одржан на ден 14.06.2023 година

Почитувани студенти, Во продолжение се резултати од испитот по предметите Фудбал и Футсал одржани на ден 14.06.2023 година. Испитот го положиле : Фудбал 1. 3114 2. 6726 3. 6794 4.

Резултати од испитот по предметот Скијање 1 и 2 одржан на 14.06.2023

Почитувани студенти, Во продолжение се резултатите по предметот Скијање 1 и Скијање 2 одржан на 14.06.2023 година. Испитот го положиле : Скијање 1 6775 6466 6977 6727 6886 7173 6588

Промена на испитот по Физиологија

Почитувани студенти, Испитот по предметот Физиологија ќе се одржи во среда, 21.06.2023 година, на ПМФ во соба 41.

Промена на термин за полагање на предметите Кинезитерапија, Примена на компјутери и Стречинг

Почитувани студенти, Има промена во терминот за полагање на предметите Кинезитерапија, Примена на компјутери и Стречинг на 26.06.2023 година во 10:00 часот.

Резултати од испитот Баскет 3 на 3 и Мини – кошарка

Список на студенти кои го положиле испитот по предметот Баскет 3 на 3 и Мини – кошарка одржан на 07.06.2023 година. 7046 7070 7042 6754 7043 7155 7175 7075 6723

ТЕРМИНИ ЗА ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

 ВТОРА (ЈУНСКА)  ИСПИТНА СЕСИЈА – 2023 ГОДИНА ТЕРМИНИ ЗА ВТОРА (ЈУНСКА)  ИСПИТНА СЕСИЈА – 2023 ГОДИНА   ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура 06.06.2023 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ

УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ИГРИ – ФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ И ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ

На ден 26.05.2023 година, Петок, во Спортската сала „Македонски Херои“ во склоп на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, се одржаа финалните натпревари во екипните спортови. На овие натпревари