Соопштенија

ПРОДОЛЖЕНА СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА – 2019 ГОДИНА ПРОДОЛЖЕНА СЕПТЕМВРИСКА  ИСПИТНА СЕСИЈА- 2019 ГОДИНА ТЕРМИНИ ЗА ПРОДОЛЖЕНА СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА  СЕСИЈА-2019 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура 24.10.2019 ВО 17 ЧАСОТ ФФОСЗ Кинезиолошка антропологија 25.10.2019 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ Пливање со ватерполо 29.10.2019 ВО 13 ЧАСОТ Базен Карпош Антропомоторика 31.10.2019 ВО 09 ЧАСОТ ФФОСЗ Спортска гимнастика 22.10.2019 ВО 15 ЧАСОТ ФФОСЗ
Прелиминарни листи на кандидати за докторски студии Во прилог погледнете ги прелиминарните листи на кандидатите кои исполнуваат и кои не исполнуваат услови да се запишат на докторски студии на страната на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Кликнете на линковите подолу да го преземете документот и да го прегледате. Прелиминарна листа на кандидати кои исполнуваат услови Прелиминарна листа на кандидати кои
РАНГ ЛИСТА ОД ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА РАНГ ЛИСТИ ЗА ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА   НАСОКА ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ 1 78133 Христијан Цветановски 44,91 20,58 65,49 2 78268 Дејан Гошевски 33,00 27,07 60,07 3 78251 Ален Ќосевски 34,42 25,04 59,46 4 78080 Давид Божиновски 33,92 20,01 53,94      НАСОКА СПОРТ - КОШАРКА 1 78293 Андреј Цветковски 56,15
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА НА 24.09.2019

Кликнете на линкот подолу за да ги видите резултатите од испитот по Функционална Анатомија одржан на 24.09.2019 година. Термини за консултации се на 25.09.2019 од 11:00ч. Rezultati ispit anatomija

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО СКИЈАЊЕ 1,2 ДАТУМ: 12.09.2019

Преземете го документот со кликнување на линкот подолу за да ги видите резултатите од испитот по Скијање 1 и 2 на датум 12.09.2019. Термини за консултација се 27.09.2019 во 09:00ч. Rezultati ispit

СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ ИНДЕКСИ ЗА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА СТУДЕНТИ СООПШТЕНИЕ ЗА НОВИТЕ СТУДЕНТИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ, СПОРТ И ЗДРАВЈЕ   СВЕЧЕНОТО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ИНДЕКСИТЕ ЗА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА СТУДЕНТИ, КОИ СЕ ЗАПИШАНИ ВО ПРВА ГОДИНА (НА ДВЕТЕ НАСОКИ ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА), НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ СПОРТ И ЗДРАВЈЕ, ЌЕ СЕ ИЗВРШИ НА 01.10.2019 ГОДИНА, ВО АМФИТЕАТАРОТ НА ФАКУЛТЕТОТ, СО ПОЧЕТОК ВО
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА     РАСПОРЕД  НА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА СТУДИСКАТА 2019/2020 год. (ПРВ - ЗИМСКИ СЕМЕСТАР)   ФИЗИЧКО ВОСПИТУВАЊЕ  I - ГОДИНА час Време на одржување ПОНЕДЕЛНИК ВТОРНИК СРЕДА ЧЕТВРТОК ПЕТОК 1 7.30 – 8.15 14 – 14.45 Гимнастика В – I Гимнастика В – I Гимнастика В – II Гимнастика – Т Амфитеатар Изборен –
РАНГ ЛИСТА ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА ВТОР УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА ЗА НАСОКАТА ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ (РАНГ ЛИСТА) Редовни државна квота 1 76802 Дамјан Наумовски 57,64 25,07 82,71 2 76957 Маја Роџевска 55,85 22,57 78,42   ВТОР УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА ЗА НАСОКАТА ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ (РАНГ ЛИСТА) Редовни со школарина 1 77116 Симон Грашиновски
ДИНАМИКА НА АКТИВНОСТИ И СЕМИНАРИ ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА ДИНАМИКА НА АКТИВНОСТИ ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА     НА 01 ОКТОМВРИ ЗАПОЧНУВА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА НАСТАВАТА ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР (НЕПАРЕН) ЗАПОЧНУВА НА 01.10.2019 ГОДИНА ОД 7.30 ЧАСОТ (ПРВА СМЕНА) УПИСОТ НА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЌЕ ТРАЕ ОД 15.09.2019 ГОДИНА ДО 28.09.2019 ГОДИНА СТУДЕНТИТЕ КОИ ЌЕ ЗАДОЦНАТ СО ПРИЈАВУВАЊЕТО ЌЕ ПЛАТАТ КАЗНА ВО
Проект „Тандем наставници“ по физичко образование Деканката на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје - проф. д-р Ленче Алексовска Величковска разговара за проектот „Тандем наставници“ по физичко образование. Погледнете!