2020 ноември

CООПШТЕНИЕ За избор на претседател и членови на факултетско студентско собрание

СООПШТЕНИЕ За избор на претседател и членови на факултетско студентско собрание на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во Скопје до ден 23.11.2020 година, на официјалниот мејл или преку архивата на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во Скопје, пристигната е 1 кандидатура за претседател и 6 кандидатури за членови на Фа­култетското студентско

ИНФОРМАЦИЈА ЗА КАНДИДАТУРИ ЗА ИЗБОР НА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ

Кандидатите за претседател и членови на ФСС се доставуваат најдоцна до 23. 11. 2020 преку официјалниот мејл на факултетот до 00:00 часот или преку архивата на факултетот до 15:00 часот. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ИЗБИРАЧКИ СПИСОК Изборната комисија го утврди избирачкиот список и истиот е објавен на веб страниицата на факултетот. Секој студент може да изврши увид

Листа на запишани студенти

Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, За потребите на гласањето за студентско собрание, подолу може да ја преземете листата на запишани студенти во зимски семестар 2020/2021 година. ПРЕЗЕМИ ЛИСТА НА ЗАПИШАНИ СТУДЕНТИ

Изборни предмети за втора, трета и четврта година – зимски семестар

Насока физичко и здраствено образование Изборни предмети за III семестар Одбојка на песок Фитнес и Бодибилдинг Аеробик   Изборни предмети за V семестар Нутрициски протокол Елементарно физичко Училишен спорт Изборни предмети за VII семестар Примена на компјутери Генетска кинезиологија Методологија на подготовка на стручни трудови   Насока спортски тренери Изборни предмети за III семестар Стречинг

ВАЖНО: ПОДИГАЊЕ НА ИНДЕКСИ ЗА СТУДЕНТИ

Студенти кои не си го земале индексот од Факултетот имаат временска рамка до 15.11.2020 да си го подигнат,во спротивно Факултетот нема да има одговорност кон овој важен документ 1.Милефка Прошева  6394 2.Теодор Крстевски 6624 3.Кристијан Станојковски 5499 4.Бојан Панов 6219 5.Давор Илиоски 6079 6.Александар Игнашов 6226 7.Виктор Петров 5302 8.Марио Гештаковски 6517 9.Кирил Митковски 6457

ДИНАМИКА НА АКТИВНОСТИ ЗА 2020-21 ГОДИНА ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

ДИНАМИКА НА АКТИВНОСТИ ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА 01 НОЕМВРИ ЗАПОЧНУВА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА НАСТАВАТА ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР (НЕПАРЕН) ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ОД 01.11.2020 ДО 20. 12. 2020 ПРВАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ВО ПЕРИОДОТ ОД 11.01.2021 ГОДИНА – 02.2021 ГОДИНА ВТОРИОТ УПИСЕН РОК КЕ СЕ СПРОВЕДЕ ОД

Одлука за распишување избори за претседател и членови на Факултетско собрание

Кликнете на линкот подолу да ја преземете Одлуката за распишување избори за претседател и членови на Факултетско собрание. ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ

Радио МОФ – Како изгледа еден студентски час по физичко во време на пандемија? Како изгледа еден студентски час по физичко во време на пандемија? Околу 2.300 студенти го следат предметот „Спорт и здравје“ од пред компјутерските екрани, наместо во спортските сали или предавалните. Радио МОФ провери како изгледа онлајн наставата за предметите каде е потребна физичка активност. *Видеото е направено во рамки на проектот Ангажирање на младите за
Резултати од испитите: Фудбал, Скијање 1, Скијање 2

Студенти кои положиле (со броеви на индекс): Фудбал: 1. 6013 Скијање 1: 1. 6017, 2. 6605, 3. 6474, 4. 6699, 5. 6481. Скијање 2: 1. 6067, 2. 6220, 3. 5832, 4. 6704, 5. 6190. Оценките ќе бидат дадени во договор со предметниот наставник