Соопштенија

ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ЈУНСКА СЕСИЈА – 2018/19 ГОДИНА   ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА ТЕРМИНИ ЗА ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА  - 2019 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура 05.06.2019 ВО 12 ЧАСОТ ФФОСЗ Кинезиолошка
ПЕТАР КОСТОВСКИ – ШАМПИОН ВО ПИНГ-ПОНГ НА ГОЛЕМИОТ ТЕЛЕКОМ МАСТЕР ТУРНИР ВО ПИНГ-ПОНГ КОЈ СЕ ОДРЖА ВО ПРИЛЕП, КОЈ СЕ  СМЕТА ЗА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО, ПРВОТО МЕСТО ВО КАТЕГОРИЈАТА У-21 СЕНИОРИ, ГО ОСВОИ НАШИОТ СТУДЕНТ ПЕТАР КОСТОВСКИ,
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО АНАТОМИЈА ОДРЖАН НА 05.04.2019 Г.

СТУДЕНТИ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА 1. МАГДАЛЕНА ТАШКОВСКА    – 6541 2. САРА СТОЈАНОВСКА   – 6369 3. БОРИС НАСТЕВСКИ   – 6320 4. КИРЧЕ РИСТЕСКИ   – 6492 ОЦЕНКИТЕ

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ФИЗИОЛОГИЈА – 43.04.2019 Г.

РЕЗУЛТАТИ ОД ПОЛАГАЊЕТО НА предметот ФИЗИОЛОГИЈА за студентите од Факултетот за физичко образование спорт и здравје ДАТУМ. 03.04.2019 г Р.бр. Презиме и име ПРЕДЛОГ ОЦЕНКА   Вељановски Владимир 5  

КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКА ПРАКСА – ПРОГРАМА ЕРАЗМУС+

  УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО СКОПЈЕ КОНКУРС ЗА ЛЕТНА СТУДЕНТСКА ПРАКСА/СТАЖИРАЊЕ ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ (KA 103) ЗА УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ KА

СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕ СО ВАТЕРПОЛО

ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕ СО ВАТЕРПОЛО КОЈ НЕ СЕ ОДРЖА ВО РЕДОВНАТА ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА,  ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА НА 03.04.2019 ГОДИНА ВО 13 ЧАСОТ ВО БАЗЕНОТ КАРПОШ. ПРИЈАВИТЕ СЕ НАОЃААТ КАЈ

УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – ФУДБАЛ – 26.03.2019 Г. УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ТРЕТА НЕДЕЛА– МАЛ ФУДБАЛ Денес  (26.03.2019 година-вторник) на натпреварите во мал фудбал во машка конкуренција беа постигнати следниве резултати: ГРАДЕЖЕН (М)  :  ВЕТЕРИНА  (М)    5
ТЕРМИНИ ЗА ПРОДОЛЖЕНА ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА 2019 Г.

  ПРОДОЛЖЕНА ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКА  ИСПИТНА СЕСИЈА – 2019 ГОДИНА ТЕРМИНИ ЗА ПРОДОЛЖЕНА ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКА  ИСПИТНА  СЕСИЈА – 2019 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура 01.04.2019 ВО 12 ЧАСОТ ФФОСЗ

ТЕРМИНИ ЗА СЕМИНАРИ ЗА ЛЕТНИOТ СЕМЕСТАР ЗА 2018/19 ГОДИНА

ТЕРМИНИ ЗА СЕМИНАРИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА НАСОКА – ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ   СЕМИНАРИТЕ ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2018/19 Г.   ПРВА

ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА 2018/19 ГОДИНА

  ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2018/19        ГОДИНА   ПРВА ГОДИНА – ВТОР СЕМЕСТАР 1.    ИЗБОРЕН – 4     –      РАКОМЕТ НА ПЛАЖА