ФФОСЗ

РАСПОРЕД ЗА АМФИТЕАТАР 2019

Во прилог е распоредот за Амфитеатарот за 2019та година. Кликнете на линкот подолу. Преземи документ

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ K103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за студенти и наставен кадар за студиски престој на високообразовните институции во ЕУ. За размена на додипломско ниво, право на пријавување имаат само редовни студенти со завршена прва година на студии. Преземи

СООПШТЕНИЕ ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ОД ДВЕТЕ НАСОКИ

СЕМИНАРОТ ПО ФИЗИОЛОГИЈА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА НА 24.11.2018 ГОД. ВО 11 ЧАСОТ НА ФФОСЗ

СООПШТЕНИЕ ЗА ВТОР УПИСЕН РОК НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

Ве известуваме дека, согласно со Конкурсот за запишување студенти на втор циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во учебната 2018/2019 година, на интернет-страницата на УКИМ, во делот Настава и студенти, Втор циклус студии, објавени се Слободните места за запишување студенти во вториот уписен рок кој ќе се реализира

СООПШТЕНИЕ ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ ОД ПРВА ГОДИНА

ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНАТОМИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 28.12.2018 ГОДИНА, НА ИНСТИТУТОТ ПО АНАТОМИЈА ВО АМФИТЕАТАР 1. ПРВА И ВТОРА ГРУПА – 15.00 ЧАСОТ, ТРЕТА ГРУПА И ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ – 15.30 ЧАСОТ.