Резултати од студентски избориКликнете на линкот подолу за да ги преземете резултатите од пребројување на гласање за избор на членови и претседател на Факултетското студентско собрание на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во Скопје.

ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ