Упатство за упис за прв циклус 2021/2022 Ве молиме користете валидна меил адреса и запамтете ја вашата лозинка при регистрирање - ќе ви треба и понатаму! Редовно проверувајте го меилот со кој се регистриравте за дополнителни информации! Почитувани идни студенти и кандидати на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, За да се регистрирате, кликнете на овој линк: https://upisi.ukim.mk. Потоа кликнете на копчето