Документи за пријавување и запишување за втор циклус – втор уписен рок

Почитувани студенти, Потребните документи како и начинот на аплицирање можете да ги најдете на официјалниот конкурс објавен од УКИМ за втор циклус – втор уписен рок. Пријавувањето на кандидатите се врши електронски на платформата upisi.ukim.edu.mk. Дополнително, потребно е сите ваши документи да ги испратите скенирани на: upisi-ffosz@ukim.edu.mk Во предмет (Subject) на електронската пошта, кандидатите го