2021 февруари 09

ВТОР УПИСЕН РОК ЗА ВТОР ЦИКЛУС

Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Потсетување до заинтересираните студенти дека е отворен Вториот уписен рок за втор циклус, ве молиме вашите електронски апликации пополнете ги на: https://upisi.ukim.mk Задолжително во апликацијата одберете Постдипломски студии.

Резултати од испитот по Педагогија одржан  на 25.01.2021

  6579 10 6570 10 6654 10 6642 10 6565 10 6580 10 6617 10 6575 10 6605 10 6584 10 6573 10 6596 10 6681 10 6699 9 6629 9 6450 9 6595 9 6643 9 6604 9 6578 9 6656 8 6592 8 6625 8 6591 8 6624 8 6576 8 6571 8