Соопштенија

РАСПОРЕД ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2018/2019

Во прилог распоредот за летниот семестар во 2018/2019. Кликнете на линкот подолу. Преземи документ

РАСПОРЕД ЗА АМФИТЕАТАР 2019

Во прилог е распоредот за Амфитеатарот за 2019та година. Кликнете на линкот подолу. Преземи документ

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ K103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за студенти и наставен кадар за студиски престој на високообразовните институции

СООПШТЕНИЕ ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ОД ДВЕТЕ НАСОКИ

СЕМИНАРОТ ПО ФИЗИОЛОГИЈА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА НА 24.11.2018 ГОД. ВО 11 ЧАСОТ НА ФФОСЗ

СООПШТЕНИЕ ЗА ВТОР УПИСЕН РОК НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

Ве известуваме дека, согласно со Конкурсот за запишување студенти на втор циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во учебната 2018/2019 година, на интернет-страницата

СООПШТЕНИЕ ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ ОД ПРВА ГОДИНА

ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНАТОМИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 28.12.2018 ГОДИНА, НА ИНСТИТУТОТ ПО АНАТОМИЈА ВО АМФИТЕАТАР 1. ПРВА И ВТОРА ГРУПА – 15.00 ЧАСОТ, ТРЕТА ГРУПА И ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ –