Ресетирање на лозинката на iKnow

  • Home
  • FAQ's
  • Ресетирање на лозинката на iKnow


Одете на https://iknow.ukim.mk и следeте го линкот „Заборавена лозинка“ кој се наоѓа под плавото копче за „Најава“. Потоа внесете ја меил адресата со која сте регистриран на Факултетот за физичко образование спорт и здравје и изберете “Submit” т.е белото копче.

На вашиот меил ќе ви стигне порака од iknow за ресетирање на лозинка. Го отварате меилот за ресетирање на лозинката.

Кликате на (link) за ресетиранје на лозинката и ја внесувате 2 пати новата лозинка која мора да содржи мали, големи букви, бројки и специјален знак (@,#,%,!)

На пример: ImePrezime007@

Погледнето го и видео упатството од процедурата: https://www.youtube.com/watch?v=XAM9Hsgs5LM