НАСТАВАТА ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА ЗАПОЧНУВА НА 18 ФЕВРУАРИ 2018 ГОДИНА – ПРЕТПЛАДНЕ (ОД 7.30 ЧАСОТ)

  • Home
  • Македонски
  • НАСТАВАТА ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА ЗАПОЧНУВА НА 18 ФЕВРУАРИ 2018 ГОДИНА – ПРЕТПЛАДНЕ (ОД 7.30 ЧАСОТ)