Најава на iKnow системот

  • Home
  • FAQ's
  • Најава на iKnow системот


За да се најавите на iKnow системот и да ги пријавите испитите и семестрите, следете го следниот линк: https://iknow.ukim.mk

Внесете ги вашето корисничко име (email со кој сте регистриран на факултетот) и лозинката.