Zoom линкови: одбојка на песок, примена на компјутери, стречинг

  • Home
  • Македонски
  • Zoom линкови: одбојка на песок, примена на компјутери, стречинг


Topic: Примена на компјутери

Time: Dec 7, 2021 10:00 AM 

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/93863886132

Meeting ID: 938 6388 6132
Passcode: 442914

—————————————————
Topic: Методи и техники за истегнување: стречинг
Time: Dec 7, 2021 11:00 AM

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/95535872450Meeting ID: 955 3587 2450
Passcode: 791821
—————————————————
Topic: Одбојка на песок
Time: Dec 7, 2021 09:00 AM

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/71529394627
Meeting ID: 715 2939 4627
Passcode: KBG5Aq