Земање на оцени по футсал, фудбал и скијањеВо вторник (01.03.2022) во 10:00ч ќе се врши земање на оцени по предметот Футсал кај предметниот професор Небојша Марковски.

Во среда (02.03.2022) во 10:00ч ќе се врши земање на оцени по предметите Фудбал и Скијање кај професор Небојша Марковски.

Сите студенти кои ги положиле предметите да ги достават индексите за впишување на оцени во соодветните термини.