Втор уписен рок за втор циклусПочитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

Отворен е Вториот уписен рок за втор циклус, ве молиме вашите електронски апликации пополнете ги на: https://upisi.ukim.mk

Задолжително во апликацијата одберете Постдипломски студии.