УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – РЕЗУЛТАТИИзминатите две седмици беа изиграни полуфиналните натпревари во мал фудбал, кошарка, ракомет и одбојка. Публиката можеше да ужива во голем број интересни натпревари, а во продолжение се резултатите како и фотографиите како тоа изгледаше.

Мал фудбал – мажи полуфинале :

Машински – ФФОСЗ  7 : 3

Економски – ПМФ 2 : 1

Кошарка – мажи полуфинале :

ФФОСЗ – Економски 55 : 45

Стоматолошки – Правен 57 : 53

Ракомет – мажи полуфинале :

Економски – Медицински 15 : 13

ФФОСЗ – Машински 30 : 23

Ракомет – жени :

Економски – Медицински 0 : 10

Одбојка – мажи полуфинале :

ФФОСЗ – ФЕИТ 2 : 0

Финки – Медицински  2 : 1

Одбојка – жени полуфинале :

Фармација – Архитектура 0 : 2

ФИНКИ – Економски 2 : 0

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg

Image-1.jpg