Термини за испитите социологија на физичко образование и спортски менаџмент

  • Home
  • Македонски
  • Термини за испитите социологија на физичко образование и спортски менаџмент


Испитот Социологија на ФОС со физичко присуство ќе се одджи на 11.02.2021 од 11 до 14 часот. Студентите се поделени во 4 групи за да се испочитуваат протоколите.
Онлајн испитот СФОС ќе биде истиот ден 11.02.2021 во 20 часот на платформата
Испитот Спортски менаџмент од 12.02.2021 се преместува за 11.02.2021 од 10 до 14 часот за делот со физичко присуство. Онлајн делот од испитот ќе биде истиот ден (на 11.02.202) од 21 часот.