Термини за испит по Боречки спортови 2Боречки спортови 2 – генерација 2020/21:

11.00 практично голема сала – физичко присуство

12,30 теоретски писмено амфитеатар

 

Боречки спортови 2 – претходни генерации:

14.00 практично голема сала –  физичко присуство

15,30 теоретски писмено амфитеатар